Reparation og komplet udskiftning af vinduer og døre​

Søger du hjælp af en kompetent tømrer til udskiftning af vinduer og/eller døre til en reparation eller en komplet udskiftning? Så står jeg hos Ødorf Byg ApS klar til at hjælpe dig. Mine leverandører kan finde lige præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører jeg opgaven og rydder op efter mig.

​Jeg tilbyder reparation og udskiftning af vinduer og døre for både privatpersoner og erhverv i Frederikssund, Hillerød, Farum og andre omkringliggende områder.

Montering af nye vinduer eller døre

Skal du have foretaget en ny montering af vinduer eller døre, sørger jeg altid for at finde lige netop den løsning, der passer til dine behov og til din bygnings stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at der tages et behørigt hensyn til bygningens arkitektur.

Jeg kan levere lige netop de vinduer efter mål, som du har brug for, da jeg kun anvender de bedste leverandører, som har det største udvalg. Jeg kan bl.a. tilbyde et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Fx har jeg mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.​

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Jeg giver gerne et godt tilbud på renovering og udskiftning af vinduer. Du skal bare ringe på telefon +45 6024 1745 eller skrive til min e-mail kontakt@oedorfbyg.dk. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på siden. Jeg vender altid tilbage samme dag, som jeg modtager din besked.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt