Totalentreprise står jeg gerne for

Står du over for et byggeri? Så tilbyder jeg hos Ødorf Byg ApS totalentreprise ved dit projekt, så du ikke selv skal stå for al koordinering. Jeg har stor erfaring på området og gode samarbejdspartnere. Jeg tilbyder entreprise hos kunder i Hillerød, Farum og Fredensborg samt resten af Nordsjælland.

Uanset om du står over for en renovering af dit badeværelse eller hele dit hjem, står jeg klar til at tilbyde hovedentreprise. Mit hovedformål er at sørge for, at alle tidsplaner bliver overholdt. Dette sikrer jeg igennem professionel koordinering af forløbet med kompetente samarbejdspartnere inden for alle faggrupper.

Hvad koster totalentreprise?

​Prisen på en totalentreprise afhænger af projektets omfang. Dog sammensætter jeg altid et godt tilbud til mine kunder.Som totalentreprenør har jeg stor erfaring, hvilket gør mig i stand til både at stå til rådighed ved store og små byggeprojekter – alt fra kælder til tag.

​Jeg står for alt kontakt mellem de forskellige faggrupper, så du blot kan læne dig tilbage, indtil byggeriet står færdigt. Vi tager os naturligvis en uforpligtende snak om dine ønsker over en kop kaffe inden projektets start. Jeg kan derfor garantere holdbare løsninger lige efter dine ønsker.

Ring for at høre om dine muligheder

Ønsker du at høre mere om, hvad jeg kan gøre for dig, så kontakt mig med det samme. Jeg står altid klar til at tage en uforpligtende snak om dine ønsker og forventninger.

Du kan ringe til mig på telefon: 60 24 17 45

eller skrive til mail: kontakt@oedorfbyg.dk så vender jeg tilbage hurtigst muligt.

Jeg glæder mig til at høre fra dig.

Se billeder fra udført totalentreprise​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Ødorf Byg ApS

Sophiehaven 4
​3400 Hillerød

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649