Renovering af hus i totalentreprise
​– opfyld dine boligdrømme​

Drømmer du om at få renoveret og moderniseret dit hus af en kompetent tømrer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ødorf Byg ApS tilbyder jeg renovering af hus, og jeg udfører gerne opgaven i en totalentreprise, så du slipper for at stå for koordineringen af faggrupper.

​Jeg tilbyder både husrenovering og ombygning af hus for private kunder og erhvervskunder i Hillerød, Frederikssund, Farum og omegn. Skal jeg også sætte din bolig eller dine virksomhedslokaler i stand?

Fordelene ved at vælge en totalentreprise

Hvis du skal have foretaget en totalrenovering af hus, der både involverer renovering af badeværelse, køkken, stue og værelser, så skal der mange forskellige faggrupper ind over projektet. Det kan fx være tømrere, murere, elektrikere, VVS’ere og malere,

Ved at vælge at få foretaget en renovering af hus i en totalentreprise gennem mit firma fungerer jeg som tovholder på hele opgaven. Det betyder, at du slipper for selv at skulle tage kontakt til de forskellige faggrupper og koordinere deres arbejdsområder samt sætte dem ind i dine ønsker og forventninger.​

​​I stedet for skal du kun konfigurere med mig, og jeg sørger for at kontakte de forskellige arbejdsmænd, som der skal bruges til opgaven. Jeg står med andre ord for hele din entreprise.

​Hos mig er det dig, der er i centrum, og jeg lægger stor vægt på at lytte til dine ønsker for renoveringen, så du får et resultat, der er lige præcis, som du drømmer om. Alt kan lade sig gøre – det er bare et spørgsmål om prisen.

Jeg kommer gerne og besigtiger jeres projekt

jeg tilbyder gerne at komme og besigtige jeres projekt og ud fra det udarbejder jeg et uforpligtende tilbud. Ønsker du at høre mere om mine priser, eller har du nogle spørgsmål, kan jeg kontaktes på telefon 60 24 17 45, e-mail kontakt@oedorfbyg.dk eller via min kontaktformular.​

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt