​Renovering af hus i totalentreprise - opfyld dine boligdrømme

Drømmer du om at få renoveret og moderniseret dit hus af en kompetent tømrer? Så er du kommet til det helt rette sted. Hos Ødorf Byg ApS tilbyder jeg renovering af hus, og jeg udfører gerne opgaven i en totalentreprise, så du slipper for at stå for koordineringen af de forskellige faggrupper.

Jeg tilbyder både husrenovering og ombygning af hus for private kunder og erhvervskunder i Hillerød, Frederikssund, Farum og omegn. Skal jeg også sætte din bolig eller dine virksomhedslokaler i stand?

Fordelene ved at vælge en totalentreprise

Hvis du skal have foretaget en totalrenovering af hus, der både involverer renovering af badeværelse, køkken, stue og værelser, så skal der mange forskellige faggrupper ind over projektet. Det kan fx være tømrere, murere, elektrikere, VVS’ere og malere,

Ved at vælge at få foretaget en renovering af hus i en totalentreprise gennem mit firma fungerer jeg som tovholder på hele opgaven. Det betyder, at du slipper for selv at skulle tage kontakt til de forskellige faggrupper og koordinere deres arbejdsområder samt sætte dem ind i dine ønsker og forventninger.​

I stedet for skal du kun konfigurere med mig, og jeg sørger for at kontakte de forskellige arbejdsmænd, som der skal bruges til opgaven. Jeg står med andre ord for hele din entreprise.

Hos mig er det dig, der er i centrum, og jeg lægger stor vægt på at lytte til dine ønsker for renoveringen, så du får et resultat, der er lige præcis, som du drømmer om. Alt kan lade sig gøre – det er bare et spørgsmål om prisen.

Hvad koster renovering af hus? Kontakt mig og få et godt tilbud

Jeg tilbyder en billig pris på renovering af hus på kun 450 kr. i timen ekskl. moms. For at du på forhånd ved, hvor meget din renovering i en total- eller hovedentreprise kommer til at koste dig, udarbejder jeg gerne et uforpligtende tilbud til dig, som blandt andet kan omfatte udskiftning af vinduer og opbygning af træterrasse.

Ønsker du at høre mere om mine priser, eller har du nogle spørgsmål, kan jeg kontaktes på telefon 60 24 17 45, e-mail kontakt@oedorfbyg.dk eller via min kontaktformular.

Se billeder fra udført totalentreprise​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649