Udskiftning af tag og tagrenovering udføres

​Søger du en dygtig tømrer, som kan hjælpe dig med reparation og vedligeholde af din tagkonstruktion, eller er det blevet tid til at få lagt et nyt tag på huset? Så er du kommet til det helt rigtige sted.

Ødorf Byg ApS hjælper dig med at udbedre tagets ømme punkter, så det atter beskytter mod vind og vejr. Jeg tilbyder udskiftning af tag såvel som tagrenovering og andre tagopgaver for private og erhverv i Hillerød, Frederikssund, Farum og omegn.

Få foretaget et regelmæssigt tjek af tagets tilstand

Med jævne mellemrum du man få kigget taget efter for utætheder og skader, da det kan spare dig for mange unødvendige bekymringer. Samtidig kan det også spare dig for mange penge, da eventuelle skader og utætheder i så fald kan opdages tidligt.

Ved at forbedre ventilationen kan du for eksempel undgå svamp i tagkonstruktionen. Tilstoppede tagrender og nedløb kan ligeledes give fugtskader, hvis de ikke leder vandet væk fra tagkonstruktionen.

Jeg hjælper med alt fra tagrenovering til tagudskiftning

Jeg kan hjælpe dig med alt lige fra en simpel tagrenovering til en komplet udskiftning af tag. Når du vælger at lade mig udføre dit tagarbejde, kan du blandt andet nyde godt af følgende fordele:

  • Jeg har over 10 års erfaring
  • ​Jeg er en dygtig snedker og tømrer
  • ​Jeg leverer løsninger i høj kvalitet
  • ​Jeg tilbyder en god pris.

Hvad koster udskiftning af tag?

Jeg tilbyder en timepris på kun 520 kr. plus moms. Prisen på din opgave vil derfor variere alt afhængigt af, hvor omfattende din opgave er, og hvor lang tid den forventes at tage.

Du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis du vil høre mere om mine priser på udskiftning og reparation af tag, eller hvis du ønsker at indhente et uforpligtende tilbud på din opgave.

Jeg leverer en god service med et resultat i høj kvalitet på baggrund af mere end 10 års erfaring inden for faget. Jeg udfører tagarbejde for både private husejere og erhvervskunder og hjælper også gerne dig med din opgave.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt