Opbygning af træterrasse i holdbare og flotte materialer

Sæt dig til rette på din nye terrasse en dejlig varm sommeraften og kig på havens blomster, eller nyd et glas vin i selskab med familien på den flotte træterrasse. Kunne det friste? Så kontakt Ødorf Byg ApS og få udsigt til mere. Jeg har otte års erfaring i branchen, og jeg er en dygtig snedker, der har sans for detaljen.

​Jeg tilbyder bl.a. opbygning af træterrasse for private boligejere og virksomheder i Farum, Hillerød, Frederikssund og omegn.

Byg en træterrasse i forskellige materialer

Der findes mange forskellige materialer, der er velegnede til opbygning af træterrasser. Jeg bygger bl.a. terrasser i hårdttræ og trykimprægneret træ, da det er nogle af de trætyper, der holder bedst, og som samtidig giver et flot resultat. Når det kommer til terrassebrædder, kan du både vælge mellem en billig og en mere eksklusiv type, og det vil som udgangspunkt altid være den eksklusive trætype, der holder i længst tid.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilke terrassebrædder der skal lægges på den nye terrasse. Derfor tilbyder jeg gerne rådgivning og vejledning ud fra dine ønsker til det færdige resultat, så du kan få lige netop den terrasse, som du drømmer om.​

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en ny træterrasse koster, da prisen bl.a. afhænger af, hvor stor terrassen skal være, og hvilken type træ den skal bygges i. Mine priser typisk mellem 1.000 – 1.700 kr. pr. kvadratmeter, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal udarbejde et samlet, uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opbygning af træterrasse, som du drømmer om.

Kontakt mig og få en pris på opbygning af træterrasse

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en pris på lægning af træterrasse ud fra dine ønsker til størrelse, udformning og materialevalg, så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg står klar med både kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon udskiftning af vinduer, renovering af hus eller andre opgaver relateret til mit arbejde som tømrer. Jeg ser frem til at høre fra dig!

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt