Køkkenmontage udført af kompetent montør

Skal du have et nyt køkken? Så kontakt mig for at få hjælp til køkkenmontage. Jeg er en kompetent tømrer, der tilbyder opsætning af alle slags køkkener, og derudover har jeg et samarbejde med både Vordingborg og Kvik. Jeg kommer fra Hillerød nær Farum og Fredensborg, men står til rådighed over hele Nordsjælland.

Som tømrer har jeg stor erfaring i branchen, hvilket har givet mig brede kompetencer. Jeg står derfor gerne for montering af både køkken, garderober og bryggers samt badeværelse. Dog har jeg speciale i blandt andet køkkenmontering, hvorfor du trygt kan vælge mig til opsætning af køkkenet hos dig.

Hvad koster montering af et køkken?

​Som montør har jeg en timepris på 420 kroner i timen eksklusive moms, men inklusive bil og kørsel. Den eksakte pris afhænger af størrelsen på køkkenet og dets opbygning. ​For mig er der dog ingen form for køkkenmontage, der hverken er for simpel eller for kompliceret – jeg er behjælpelig med det hele.

​Vælger du mig til at stå for montering af køkkenet hos dig, kan du forvente en kvalitetsbevidst montør med sans for detaljer. 

Jeg tager altid en god snak med mine kunder om lige præcis den løsning, der ønskes. Her hjælper jeg desuden gerne med professionel rådgivning.

Kontakt mig for at høre nærmere

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af køkkenmontage hos dig, er du velkommen til at ringe til mig med det samme. Jeg byder altid nye som gamle kunder velkomne.

Kontakt mig på telefon: 60 24 17 45 eller skriv til mail: kontakt@oedorfbyg.dk, så tager vi os en uforpligtende snak omkring dine ønsker. Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til mine andre ydelser, såsom udskiftning af vinduer, opbygning af træterrasse eller totalentreprise.

​Jeg ser frem til at høre fra dig.

Se billeder fra udført køkkenmontage​

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649