Køkkenmontage udført af kompetent montør​

Skal du have et nyt køkken? Så kontakt mig for at få hjælp til køkkenmontage. Jeg er en kompetent tømrer, der tilbyder opsætning af alle slags køkkener, og derudover har jeg et samarbejde med både Vordingborg og Kvik. Jeg kommer fra Hillerød nær Farum og Fredensborg, men står til rådighed over hele Nordsjælland.​

​Som tømrer har jeg stor erfaring i branchen, hvilket har givet mig brede kompetencer. Jeg står derfor gerne for montering af både køkken, garderober og bryggers samt badeværelse. Dog har jeg speciale i blandt andet køkkenmontering, hvorfor du trygt kan vælge mig til opsætning af køkkenet hos dig.

Hvad koster montering af et køkken?

​Som montør har jeg en timepris på 520 kroner i timen eksklusive moms, men inklusive bil og kørsel. Den eksakte pris afhænger af størrelsen på køkkenet og dets opbygning. ​For mig er der dog ingen form for køkkenmontage, der hverken er for simpel eller for kompliceret – jeg er behjælpelig med det hele.

​​​Vælger du mig til at stå for montering af køkkenet hos dig, kan du forvente en kvalitetsbevidst montør med sans for detaljer. Jeg tager altid en god snak med mine kunder om lige præcis den løsning, der ønskes. Her hjælper jeg desuden gerne med professionel rådgivning.

Kontakt mig for at høre nærmere

​Kunne du tænke dig at høre mere om, hvad jeg kan tilbyde af køkkenmontage hos dig, er du velkommen til at ringe til mig med det samme. Jeg byder altid nye som gamle kunder velkomne.​

​Jeg ser frem til at høre fra dig.

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt