​Opbygning af træterrasse i holdbare og flotte materialer

Sæt dig til rette på din nye terrasse en dejlig varm sommeraften og kig på havens blomster, eller nyd et glas vin i selskab med familien på den flotte træterrasse. Kunne det friste? Så kontakt Ødorf Byg ApS og få udsigt til mere.  Jeg har otte års erfaring i branchen, og jeg er en dygtig snedker, der har sans for detaljen. 

Jeg tilbyder bl.a. opbygning af træterrasse for private boligejere og virksomheder i Farum, Hillerød, Frederikssund og omegn.

Byg en træterrasse i forskellige materialer

Der findes mange forskellige materialer, der er velegnede til opbygning af træterrasser. Jeg bygger bl.a. terrasser i hårdttræ og trykimprægneret træ, da det er nogle af de trætyper, der holder bedst, og som samtidig giver et flot resultat. Når det kommer til terrassebrædder, kan du både vælge mellem en billig og en mere eksklusiv type, og det vil som udgangspunkt altid være den eksklusive trætype, der holder i længst tid.

Det kan være svært at beslutte sig for, hvilke terrassebrædder der skal lægges på den nye terrasse. Derfor tilbyder jeg gerne rådgivning og vejledning ud fra dine ønsker til det færdige resultat, så du kan få lige netop den terrasse, som du drømmer om.​

Hvad koster en træterrasse?

Der er meget stor forskel på, hvor meget en ny træterrasse koster, da prisen bl.a. afhænger af, hvor stor terrassen skal være, og hvilken type træ den skal bygges i. 

Mine priser typisk mellem 1.000 – 1.700 kr. pr. kvadratmeter, og du er meget velkommen til at kontakte mig, hvis jeg skal udarbejde et samlet, uforpligtende tilbud til dig på lige netop den opbygning af træterrasse, som du drømmer om.

Kontakt mig og få en pris på opbygning af træterrasse

Har du nogle spørgsmål, eller kunne du tænke dig at få en pris på lægning af træterrasse ud fra dine ønsker til størrelse, udformning og materialevalg, så hører jeg meget gerne fra dig. Jeg står klar med både kompetent rådgivning og et uforpligtende tilbud.

Ring og hør mere på telefon 60 24 17 45. Alternativt kan du også skrive til min e-mail kontakt@oedorfbyg.dk. Så hører du fra mig allerede samme dag, som jeg modtager din e-mail. Du er selvfølgelig også velkommen til at kontakte mig hvis du har spørgsmål til mine andre ydelser såsom  udskiftning af vinduer, renovering af hus eller andre opgaver relateret til mit arbejde som tømrer. Jeg ser frem til at høre fra dig!

​​

Se billeder af træterrasser vi  har lavet

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649