​Reparation og komplet udskiftning af vinduer og døre

Søger du hjælp af en kompetent tømrer til udskiftning af vinduer og/eller døre til en reparation eller en komplet udskiftning? Så kan jeg hjælpe dig. Mine leverandører kan finde lige præcis de materialer, som du har brug for, og efterfølgende udfører jeg arbejdet samt efterlader et flot resultat.

Jeg tilbyder reparation og udskiftning af vinduer og døre for både privatpersoner og erhverv i Frederikssund, Hillerød, Farum og andre omkringliggende områder.

Montering af nye vinduer eller døre

Skal du have foretaget en ny montering af vinduer eller døre, sørger jeg altid for at finde lige netop den løsning, der passer til dine behov og til din bygnings stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at der tages et behørigt hensyn til bygningens arkitektur.

Jeg kan levere lige netop de vinduer efter mål, som du har brug for, da jeg kun anvender de bedste leverandører, som har det største udvalg. Jeg kan bl.a. tilbyde et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Fx har jeg mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker. 

Hvad koster udskiftning af vinduer?

Ødorf Byg ApS er det sikre valg, hvis du skal have foretaget en reparation eller en udskiftning af vinduer. Mine priser på udskiftning af vinduer afhænger af, hvor mange vinduer du skal have udskiftet, og hvilken type du vælger. Du kan dog altid forvente en god pris på selve udskiftningen eller reparationen, da jeg tilbyder en attraktiv timepris på kun 450 kr. ekskl. moms, og du kan altid regne med, at kvaliteten er i top.

Kontakt mig og få et gratis tilbud på udskiftning af døre og vinduer

Skal du have monteret nye døre eller vinduer i forbindelse med renovering af hus, eller trænger de gamle til en reparation, er du altid velkommen til at kontakte mig med henblik på at få udarbejdet et fast, uforpligtende tilbud på din opgave.

Du skal bare ringe på telefon 60 24 17 45 eller skrive til min e-mail kontakt@oedorfbyg.dk. Alternativt kan du også udfylde min kontaktformular her på siden. Jeg vender altid tilbage samme dag, som jeg modtager din besked.

​​

Se billeder fra udført montage af nye vinduer og døre

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649