Døre og vinduer

​Reparation eller fuldstændig udskiftning. Ødorf Byg ApS kan hjælpe dig. Mine leverandører kan finde præcis de materialer, som du har brug for. Og efterfølgende udfører jeg arbejdet og efterlader altid et godt resultat.


Nye vinduer eller døre

​Jeg finder den løsning, der passer til dine behov og til bygningens stil. At vælge de rigtige vinduer eller døre forudsætter nemlig, at man tager behørigt hensyn til bygningens arkitektur. Jeg hjælper dig med at finde den helt rigtige løsning, som passer til dig og din bygning.​

Reparation

Jeg kan levere det vindue, du har brug for. Jeg bruger kun de bedste leverandører med det største udvalg. Derfor er Ødorf Byg ApS det sikre valg, hvis du skal have udført reparationer på dine vinduer.

Stort udvalg

Jeg har et stort udvalg inden for form, farver og udstyr. Jeg har mange specielle typer hængsler, dørhåndtag med mere, så du kan få det, du ønsker.​

Se billeder fra udført montage af nye vinduer og døre

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen nedenfor med relevante informationer, om den arbejdsopgave som du ønsker et godt tilbud på.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma​

Ødorf Byg ApS

Sophiehaven 4
​3400 Hillerød

Bliv ringet op

Vil du indlede et samarbejde med mig eller få et uforpligtende tilbud, på en af mine arbejdsopgaver? Så udfyld formularen og jeg vender hurtigst muligt retur til dig.

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Kontakt​

​​Telefon:60 24 17 45

E-mail: ​kontakt@oedorfbyg.dk

CVR: 39337649