Drømmer du om en ny carport?

Hvis du kunne tænke dig at få bygget en ny carport, er du kommet til det rette sted.

Jeg er en erfaren tømrer, som bygger carporte til både private og erhverv. Jeg sørger naturligvis for, at din nye carport kommer til at passe til lige netop dit husdesign og din stil.

Jeg bygger blandt andet carporte for kunder i Hillerød, Farum og Frederikssund, men har du en opgave til mig et andet sted i nærheden, kan jeg også hjælpe dig. Jeg tilbyder:

​Veludført tømrerarbejde med over 10 års erfaring

​Et resultat i høj kvalitet

​God service

​En attraktiv pris

Jeg bygger carporte til ethvert behov

En god carport er et ideelt alternativ til en garage, og den dækker mange forskellige behov. Den kan forlænge din bils levetid. Den giver ekstra kvadratmeter til opbevaring, og den beskytter dit værktøj og dine cykler, så disse ikke bliver stjålet. Som en ekstra sidegevinst kan den også øge værdien af dit hjem.

Overvejelser omkring belægning

Når du skal have bygget din carport, er det også en god ide at tænke på belægningen i carporten. Overvej, om der skal være brosten eller skærver, knuste sten, eller om du ønsker beton.

Hvad koster en ny carport?

Jeg tilbyder en fordelagtig timepris på kun 520 kr. ekskl. moms.

Den samlede pris på din nye carport vil således afhænge af, hvor mange timer jeg skal bruge på at bygge den, og hvilke materialer jeg skal købe ind. Jeg udarbejder derfor gerne et uforpligtende tilbud til dig, når jeg ved lidt mere om den konkrete opgave.

Kontakt mig gerne for yderligere information om mine priser på opsætning af carport eller hør mere om, hvad jeg kan gøre for dig.

Jeg har mere end 10 års erfaring med at bygge carporte og udføre andet tømrerarbejde, og jeg sørger for, at du får en løsning, der matcher dine ønsker og behov samt byggestilen på dit hus.

Jeg glæder mig til at realisere dit næste byggeprojekt!

Søger du et kvalificeret tømrerfirma til din opgave?

Fortæl mig om din opgave, så giver jeg et uforpligtende tilbud hurtigst muligt.

Eller send din opgave til mig på mail: kontakt@oedorfbyg.dk.

sen​d mig din opgave

K​ontakt mig for et uforpligtende tilbud på din opgave

Jeg tager mig altså af alle opgaver inden for både tømrer- og snedkerbranchen, så derfor bør du aldrig holde dig tilbage med at kontakte mig, hvis du har brug for hjælp. Hos mig kan du altid forvente resultater af høj kvalitet efter dine ønsker, men til fair, konkurrencedygtige priser, sammenlignet med andre tømrere.

Kunne du tænke dig et uforpligtende tilbud, så kontakt mig på telefon og e-mail herunder. Så ender jeg tilbage hurtigst muligt med en god pris. Jeg ser frem til at høre fra dig og hjælpe dig med at løse din opgave bedst muligt.

Jeg besvarer henvendelser inden for 48 timer.​​

Felter markeret med * skal besvares.

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Ødorf Byg ApS

3400 Hillerød

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 6024 1745

E-mail: kontakt@oedorfbyg.dk

CVR-nummer: 39337649

åbningstider

Alle hverdage 07.00 – 17.00.

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt